Een logo van www.klantenvertellen.nl

Best beoordeelde WOZ-bureau met een 9.4

Vragen? Mail ons

Website disclaimer

WOZwet.nl verleent je toegang tot de website www.wozwet.nl inclusief alle teksten, media en functionaliteiten. Alle inhoud op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. WOZwet.nl kan echter nooit aansprakelijk gesteld worden voor enige aansprakelijkheid door het gebruik van deze website.

Al het auteursrechtelijk materiaal dat op deze website wordt aangeboden mag niet worden verspreid of gebruikt zonder nadrukkelijke toestemming van WOZwet.nl. Deze website is geheel vrijblijvend en vormt geen aanbod om uw aanmelding te accepteren, overeenkomsten worden alleen gesloten bij acceptatie van uw volledige aanmelding met inachtneming van de algemene voorwaarden.

In promotionele uitingen kan de stelling: "9 van de 10 succesvol" voorkomen. Deze stelling is enkel gebaseerd op volledig afgeronde WOZ zaken. Inclusief schikkingen en beroepszaken. Zaken welke door WOZwet.nl zijn afgewezen (vooraf of tijdens de procedure) tellen niet mee in de succeskans. Soms blijkt de WOZ-waarde namelijk niet te hoog te zijn, dan is het niet zinvol om de procedure te starten of voort te zetten.

In promotionele uitingen kan de stelling: "gemiddelde besparing van €287" voorkomen. Deze stelling is gebaseerd op de gemiddelde besparing uit alle mogelijke WOZ-belastingen, waaronder: Onroerendezaakbelasting, Waterschapsbelasting, Inkomstenbelasting (via het eigenwoningforfait), Erfbelasting, Schenkbelasting, Vermogensbelasting, Vennootschapsbelasting en Bijtelling privé gebruik. De exacte besparing is afhankelijk van veel verschillende factoren, uw besparing kan lager of hoger zijn.


Ook belasting besparen?

Maak gratis, snel en eenvoudig bezwaar tegen je WOZ-waarde.

Bezwaar maken →