Een logo van www.klantenvertellen.nl

Best beoordeelde WOZ-bureau met een 9.4

Vragen? Mail ons

Hoe werkt het?

Jij meldt je woning aan en wij regelen de rest. Het kost je niets en je loopt geen enkel risico. De gemeente betaalt namelijk voor onze service en je WOZ-waarde kan nooit hoger worden.

Gratis WOZ-
bezwaar maken

Binnen 3 stappen klaar!

Bezwaar maken →
9.4
Een oranje sterEen oranje sterEen oranje sterEen oranje ster
Een afbeelding van een hand met een tablet met daarop de tekst: Kosten: €0

100% gratis, jouw gemeente betaalt

Het maken van bezwaar tegen je WOZ-waarde is voor jou altijd gratis. Je gemeente betaalt namelijk voor onze service! De belasting besparing die we voor je realiseren is 100% voor jou! Maak gratis WOZ-bezwaar.

Waarom je nooit kosten maakt bij WOZwet.nl

Gratis je WOZ-waarde laten verlagen door WOZwet.nl en minder belasting betalen? Het klinkt te mooi om waard te zijn maar dat is het niet.

In de wet zijn regels opgenomen om burgers tegen de overheid te beschermen. Daarom heb je recht op gratis juridische hulp, dat is geregeld in artikel 7:15 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb).

Als enige WOZ-bureau hebben wij geen verborgen kosten zoals commissies of boetes. Écht gratis, dat is onze belofte!

Een afbeelding van een duim omhoog

Baat het niet? Dan schaadt het niet!

Je WOZ-waarde kan na het maken van WOZ-bezwaar nooit hoger worden, bovendien brengen we nooit kosten bij jou in rekening. Je loopt dus geen risico als je bezwaar maakt.

Waarom je geen risico loopt bij WOZwet.nl

Na je aanmelding onderzoeken wij de WOZ-waarde van je woning. Blijkt je WOZ-waarde niet te hoog te zijn? Dan laten we je dat weten en maken we geen bezwaar.

Hebben wij toch bezwaar gemaakt? Dan is het wettelijk geregeld dat je WOZ-waarde nooit hoger kan worden na het bezwaar. Bovendien brengen we nooit kosten bij je in rekening.

Met een WOZ-bezwaar van WOZwet.nl kun je er dus alleen maar op vooruit gaan.

Écht mensenwerk, niet door computers.

De gemeente gebruikt computers
Computers van de gemeente berekenen jouw WOZ-waarde door te vergelijken met recent verkochte woningen. Vaak komt er geen mens meer aan te pas.

Mensenwerk is nodig
Een goede WOZ-waarde kan alleen bepaald worden met behulp van écht mensenwerk. Een WOZ-waarde laat je niet door een computer of website berekenen!

Onze deskundigen hebben jarenlange ervaring en kunnen zo de laagst mogelijke WOZ-waarde voor je berekenen.

Onze werkwijze
Direct bezwaar maken →
Een afbeelding van een hand die een rondje maakt voor: Super!

Hoe verlaag je jouw WOZ-waarde?

Maak WOZ-bezwaar via WOZwet.nl
Je WOZ-waarde verlagen doe je door bezwaar te maken. Je kunt dit gratis op WOZwet.nl doen. Wij regelen alles voor je en jij bent verzekerd van het best mogelijke resultaat.

Bellen met de gemeente? Niet slim!
Vaak weigert de gemeente je WOZ-waarde te verlagen of verlagen ze het met enkele euro's. Jij schiet er dus weinig mee op. Dat terwijl je veel meer kan besparen door bezwaar te maken.

Onze werkwijze
Direct bezwaar maken →
Een afbeelding van een telraam

Meer informatie?

Meer weten over de WOZ, je WOZ-waarde of bezwaar maken? Kijk dan eens in onze kennisbank! Weten hoe wij te werk gaan? Lees dan onze werkwijze. Wil je liever direct gratis bezwaar maken? Klik dan hier. Natuurlijk staan we ook persoonlijk voor je klaar via de chat, mail en telefoon!

Naar de kennisbank
Persoonlijk contact →
Een afbeelding van een hand en een boek waarin geschreven wordt

Veelgestelde vragen

Waar vind ik de WOZ-waarde van mijn woning?

Je ontvangt (meestal) eind februari een WOZ-beschikking. Dit is de brief van de gemeente waarop ook jouw gemeentelijke belastingen staan vermeld. Je kunt je WOZ-waarde ook vinden op mijnoverheid.nl en op wozwaardeloket.nl.

Hoeveel bespaar ik met een WOZ-bezwaar?

Je kunt op tot wel 10 verschillende belastingen geld besparen. De meest bekende zijn de Onroerende Zaakbelasting (OZB), Waterschapsheffing en de Inkomstenbelasting (via het eigenwoningforfait). De precieze besparing hangt af van verschillende dingen, zoals de gemeente waarin je woont en hoe hoog je inkomen is.

Waarom zijn veel WOZ-waarden te hoog?

De gemeente laat computers de WOZ-waarde bepalen. Deze berekeningen zijn gebaseerd op gemiddelden en schattingen, jouw woning wordt zelden door een echt mens bekeken. Doordat deze computers veel fouten maken, is je WOZ-waarde vaak te hoog.

Meer antwoorden →
Persoonlijk contact →

Ook belasting besparen?

Maak gratis, snel en eenvoudig bezwaar tegen je WOZ-waarde.

Bezwaar maken →