Een logo van www.klantenvertellen.nl

Best beoordeelde WOZ-bureau met een 9.4

Vragen? Mail ons

Grote kans op belasting verlaging voor Limburgers bij WOZ-bezwaar

Een icoon van een cirkel en een pijl die naar beneden wijst om te scrollen

BsGW, dé belastingsamenwerking van Limburg, maakt voor het berekenen van de WOZ-waarde gebruik van computers. Vaak komt hier geen mens meer aan te pas. Dit zorgt ervoor dat de WOZ-waarden, en dus belastingen, vaak te hoog zijn. Gelukkig kan je daar iets tegen doen!

WOZ-waarde is vaak te hoog

Je WOZ-waarde wordt door computers berekend op basis van gemiddelden en beschikbare gegevens. Helaas is de berekening van deze computers niet heel nauwkeurig maar het bepaalt wel hoeveel belasting je moet betalen.

Te hoge WOZ-waarde? Te veel belasting!

Heb je een koopwoning? Dan geldt het volgende: hoe hoger je WOZ-waarde, hoe meer belasting je moet betalen. De hoogte van veel meerdere belastingen hangt namelijk samen met de hoogte van je WOZ-waarde.

Verlaag je WOZ-waarde én je belastingen

Door je WOZ-waarde te verlagen kun je ervoor zorgen dat je minder belasting gaat betalen als je de aanslag al hebt betaald dan krijg je zelfs de teveel betaalde belasting terug. Je WOZ-waarde verlaag je door WOZ-bezwaar te maken.

WOZ-bezwaar laten maken

De eenvoudigste en meest succesvolle manier om bezwaar te maken is door dit gratis te laten doen door WOZwet.nl. Dit bedrijf maakt gratis WOZ-bezwaar voor Limburgers. Ze controleren 120 waarde verlagende factoren en vergelijken jouw woning met 50 recent verkochte woningen.

Gratis service en zonder risico

De service om voor jou WOZ-bezwaar te laten maken door WOZwet.nl is in alle gevallen 100% gratis. Dat komt omdat jouw gemeente betaalt voor de service van WOZwet.nl. Bovendien loop je geen risico, want je WOZ-waarde kan nooit hoger worden.

Maak op tijd bezwaar

Nadat je de aanslag hebt ontvangen heb je maar kort de tijd om bezwaar te maken. Daarom is het advies om zo snel mogelijk bezwaar te maken. Je kunt dat doen door hier te klikken.

Ook belasting besparen?

Maak gratis, snel en eenvoudig bezwaar tegen je WOZ-waarde.

Bezwaar maken →